Terug

Ervaren BIV-makelaar(s) of stagiaire(s) gezocht

kantoor Antwerpen Zuid
Mogelijkheid om stage te doen voor onderlegde makelaar(s) (onderlegd door opleiding of ervaring 'in the field').
U hebt uw sporen verdiend door uw jaren ervaring in de vastgoedsektor als loontrekkende in een gelijkaardige functie en wil nu graag uw BIV-nummer behalen.
U bent gewoon om zelfstandig te werken, hebt reeds taxaties verricht, verkopen en verhuringen gedaan en u kan zelfstandig een onderhandse verkoopsovereenkomst opstellen.

Door de kleinschaligheid van de vennootschap zijn wij niet in staat om beginners op te leiden doch kunnen enkel makelaars met enige ervaring begeleiden.

Onnodig te reageren dus indien u pas van school komt of wenst om te scholen van een andere sektor (bachelordiploma) naar vastgoedmakelaar en de studies nog niet met succes afgelegd hebt.

Indien u toch gelooft een meerwaarde te kunnen betekenen voor Immo Helsen kan u mij steeds overtuigen in een persoonlijk onderhoud. De grootste meerwaarde is de wil om een gedreven prospectie te voeren waarbij de vastgoedportefeuille van Immo Helsen door uw inspanningen uitbreidt. In dit geval is het mogelijk om snel door te groeien en een mogelijk partnership is zelfs niet uitgesloten op termijn.

Deontologie en integriteit dragen wij hoog in het vaandel dus enkel personen met een onberispelijke staat van dienst en een instelling van 'serve more to deserve more'.

Minimum talenkennis : Nederlands, Engels, Frans