Terug

Het kantoor

Mijn naam is Marianne Helsen, oprichter van Immo Helsen.
Marianne Helsen
Naast een passie voor Marketing en Reclame heb ik het geluk twee andere passies dagdagelijks te mogen beoefenen namelijk die van de ‘verkoop’ en van de ‘vastgoed’.

De afgelopen zeventien jaar van succesvolle vastgoedtransacties hebben mij bovendien de mogelijkheid gebracht een eigen vastgoedkantoor op te richten, dat ten dienste wil staan van u.

Immo Helsen wil een vastgoedkantoor zijn dat dicht bij de mensen staat, met professioneel advies, op maat. Onderscheidend door een regelmatige interactie met de eigenaar en vooral door een persoonlijke begeleiding.

Indien het door u bezochte pand nog niet geheel voldeed aan uw zoekcriteria, is het zeker zinvol om uzelf toe te voegen als zoekende klant. Indien u dit doet met mailadres krijgt u automatisch alle nieuwe panden doorgemaild die aan uw zoekcriteria beantwoorden bij "Hou me op de hoogte".

Om u de aandacht te geven die u verdient, werken wij liefst op afspraak. Hebt u een vastgoedtransactie te bespreken (aankoop / verkoop) nemen wij graag de tijd om u hierbij te begeleiden.

Ons kantoorWij kijken er dan ook naar uit om u te ontmoeten in ons kantoor te Westmalle, met parking voor de deur.