Immo Helsen, geleid door Marianne Helsen,
is een kantoor met een eigen visie op de begeleiding van de particulier bij zijn
vastgoedtransacties.
Deze visie kwam tot stand na diverse succesvolle jaren van vastgoedadvies
in gerenommeerde kantoren uit de regio Kempen / Antwerpen.


Indien u graag bijkomende informatie wenst over de panden, aarzelt u niet een mailtje te sturen met uw vragen zodat wij u per mail volgende gegevens kunnen doorsturen :
- grondplan
- epc
- extra foto's
- elektriciteitskeuring

Indien het door u bezochte pand nog niet geheel voldeed aan uw zoekcriteria, is het zeker zinvol om uzelf toe te voegen als zoekende klant.  Indien u dit doet met mailadres krijgt u automatisch alle nieuwe panden doorgemaild die aan uw zoekcriteria beantwoorden bij "Hou me op de hoogte".

Om u de aandacht te geven die u verdient, werken wij liefst op afspraak.  Hebt u een vastgoedtransactie te bespreken (aankoop / verkoop) nemen wij graag de tijd om u hierbij te begeleiden.  Wij kijken er dan ook naar uit om u te ontmoeten in ons kantoor te Westmalle, met parking voor de deur.
 


 
 

Immo Helsen
zaakvoerder : Marianne Helsen
Tel +32 3 288 10 10
Fax +32 3 344 10 54
Mob + 32 479 50 12 42
info@immohelsen.be
Pand van de maand
Prachtig duplex dakappartement in kleinschalig gebouw met 6 appartementen en lift nabij centrum Oostmalle en Park De Renesse. Zonnige woonka...Zeer ruime villa van bouwjaar 2001 op 930 m². De woning kan ook gebruikt worden als zorgwoning en heeft zes ruime slaapkamers en twee badka...NIEUWE PRIJS Charmante laagbouwwoning op 495 m² in doodlopende straat nabij centrum Schilde. Ruime woonkamer met houtkachel. Volledig ingeri...
Copyright WHISE nv © 2014 - All rights reserved